Project Manager / Software Product Owner

Tässä hommassa yhdistyy kaksi kokonaisuutta – projektipäällikön ja SaaS-tuotteen omistajan roolit. Projektipäällikkönä vastaat tuotekehitys- ja muiden projektien toteutustavoista, tekijöistä ja aikatauluista. Selvität myös asiakkaiden pyyntöjä myynnin ja tuotepäällikön kanssa. Tuoteomistajana tehtäviäsi on tehdä tuotepäällikön suuret visiot toteutettaviksi kokonaisuuksiksi meille devaajille. Toki tässä sinulla on apuna tiimimme vetäjä Mikko. Mikko on tosi kiva ja osaa kyllä auttaa kaikessa. Tämä tehtävästä lyhyesti, mutta annetaan mieluusti myös lisätietoa 🙂

Suurimpina toiveinamme olisi, että sinulla pysyisi useat langat käsissäsi ja Scrum olisi edes jollain tasolla tuttu. Jos pitäisi veikata, voisit olla vaikka juuri valmistunut tai valmistumassa tuotantotaloudesta sivuaineena ohjelmistotuotanto. Muutkin koulutukset kelpaavat. Pitkäjänteisyys olisi myös toivottavaa, katsos kun joskus deadlinet paukkuu ja silloin sinun tulisi järjestellä aikataulut uudestaan. Tehtävä sopii henkilölle, joka haluaa tulevaisuudessa toimia esimiestehtävissä. Asiakkaat ovat kansainvälisiä, joten englannin kieli pitäisi sujua.

Myynnin ja markkinoinnin ulkoistimme jo aikaa sitten Vantaalle mutta jos pitäisi vähän itseään mainostaa, niin meillä on tosi mukava porukka. Ja työympäristö. Ja työpaikka ylipäätään. Juttuja saa tehdä monipuolisesti ja pienehkö, matala organisaatio takaa sen, että kaikki tuntee toisensa, ja johdolle asti uskaltaa kertoa mielipiteitänsä. Usein ne myös tekee asioille jotain. Hallintokin on ulkoistettu Vantaalle, mutta Mira HR:stä ei suostunut julkaisemaan ilmoitusta mainitsematta lounareita, kattavia vakuutuksia ja laajaa työterveyshuoltoa.

Jos heräsi kysymyksiä, heitä meili mikko.hytonen(a)miradore.com tai suoraan CV rekry(a)miradore.com 16.12.2018 mennessä.

 

Ja tässä vielä nämä pakolliset:

Miradore on vuonna 2006 perustettu lappeenrantalainen IT-alan kasvuyritys, joka kehittää ja myy softatuotteita yritysten laitehallintaan. Miradoren tuotteilla voidaan hallita mm. älypuhelimia, tabletteja, pöytäkoneita ja servereitä.

Meillä on kaksi toimistoa Suomessa – Vantaalla ja Lappeenrannassa – sekä sivuliikkeet Ruotsissa, USA:ssa ja Singaporessa. Lisäksi meillä on paikallinen edustus eri puolilla maailmaa, kuten Baltiassa ja Keski-Euroopassa. Tuotteitamme käytetään yli 1 000 000 laitteen hallitsemiseen yli 160 maassa.

Kaikkiaan meillä työskentelee n. 45 ammattilaista loistavassa tiimissä.