Ohjelmistodevaaja Lappeenrannan ympäristöstä!

Haluatko oman pysyvän työpisteen, jolle voit laskea kahvisi tai kokiksesi joka päivä? Entä haluatko työpaikan, jossa tunnet työkaverisi? Mikäli vastasit molempiin kyllä, tämä on sinun mahdollisuutesi.

Haemme kasvavaan joukkoomme useampaa sovelluskehittäjää kehittämään kanssamme SaaS-tuotettamme. Voit katsoa itse, mistä tuotteessa on kyse: https://login.online.miradore.com. Jos tuotteesta herää kysymyksiä, laita ne meidän asiakastukeen Jarkolle tai Antille (support.online(a)miradore.com), ne istuu tuossa viereisessä huoneessa ja vastaa yleensä saman päivän aikana.

Meillä on mukava työilmapiiri ja kivat työkaverit, jotka eivät joka päivä vaihdu. Matala organisaatiorakenne takaa, että kaikki tuntevat toisensa ja vaikutusmahdollisuudet ovat monipuoliset.

Pienestä koostamme huolimatta pääsee tekemään monipuolisesti hommia erilaisten alustojen ja uusimpien teknologioiden kanssa. Saat meiltä ne perusedut, kuten laajan työterveyshuollon, kattavat vakuutukset, lounasedut, liikuntaedut ynnä muut, mitä kaikki muutkin tarjoaa. Ja kissavideoita katsotaan perjantaisin porukalla seinälle heijastettuna kahvinurkkauksen sohvalla.

Myynnin olemme ulkoistaneet Vantaan konttorille, eli hommia saa tehdä ihan rauhassa. Vaikka villasukat jalassa.

Jos heräsi kysymyksiä, heitä meili mikko.hytonen(a)miradore.com tai suoraan CV rekry(a)miradore.com 31.1. mennessä.

Ja tässä vielä nämä pakolliset:
Miradore on vuonna 2006 perustettu lappeenrantalainen IT-alan kasvuyritys, joka kehittää ja myy softatuotteita yritysten laitehallintaan. Miradoren tuotteilla voidaan hallita mm. älypuhelimia, tabletteja, pöytäkoneita ja servereitä.

Meillä on kaksi toimistoa Suomessa – Vantaalla ja Lappeenrannassa – sekä sivuliikkeet Ruotsissa, USA:ssa ja Singaporessa. Lisäksi meillä on paikallinen edustus eri puolilla maailmaa, kuten Baltiassa ja Keski-Euroopassa. Tuotteitamme käytetään yli 1 000 000 laitteen hallitsemiseen yli 160 maassa.

Kaikkiaan meillä työskentelee n. 45 ammattilaista loistavassa tiimissä.