barscaret-downcaret-leftcaret-rightcaret-upcheckchevron-leftchevron-rightfile-pdfinfosign-in-altsignin text-widthtimesyoutube

System Engineer

Research & Development
Lappeenranta

Miradore on ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut moderniin laitehallintaan. Työskentelemme pienten ja keskisuurten organisaatioiden sekä IT-palveluntarjoajien kanssa auttaen heitä hallitsemaan älypuhelimia, tabletteja ja tietokoneita fiksummin. Syksyllä 2022 amerikkalainen teknologiayritys GoTo osti Miradoren, ja näiden palveluiden yhdistyessä asiakkaat voivat hallita mitä tahansa laitetta mistä tahansa yhden sovelluksen kautta

Tuotteemme on rakennettu pääasiassa Microsoft-teknologioilla ja se hyödyntää esimerkiksi seuraavia teknologioita: IIS, C#, ASP.NET, .Net 6, React ja SQL Server sekä natiivit Android-, Windows-, iOS-, ja macOS-ohjelmistot. Uusien toiminnallisuuksien kehittämisen lisäksi huolehdimme myös tuotteen ylläpidosta, optimoinnista, refaktoroinnista ja uusien tekniikoiden käyttöönotosta.

Nyt etsimme System Engineeriä ylläpitämään ja kehittämään yhden asiakkaamme ympäristöä, jolla hallitaan pääasiassa Android-laitteita.

Työtä voi tehdä joustavasti etänä, mutta säännöllisiä vierailuja tulee Lappeenrannan toimistomme lisäksi myös Etelä-Savon ja Uudenmaan alueille.

Rooli ja tehtävät

Tehtävänäsi on ylläpitää ja operoida asiakkaamme tuoteversiota, ja ottaa siitä kokonaisvastuu. Huolehdit tuotteen päivittämisestä muun tuotekehityksen mukaiseksi, huomioiden samalla asiakkaan omat kehityspyynnöt. Lisäksi tuet asiakasta teknisissä kysymyksissä tuotteeseemme liittyen.

Toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi joistakin seuraavista osa-alueista:

 • Android-, ASP.NET- tai .Net 6-koodaus
 • Versionhallinta ja julkaisu
 • Windows palvelimen ylläpito ja operointi

Mitä etsimme?

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut teknologiasta ja ohjelmoinnista, ja joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Aiemmasta asiakaspalvelukokemuksesta on etua tehtävässä. Kokemustakin tärkeämpää on innokkuus, ja halu oppia uutta.

Miksi Miradore?

Joustava työympäristö
Ymmärrämme, että myös työn ulkopuolella on elämää. Siksi tarjoamme työntekijöillemme joustavuutta hybridityön kautta – saat sekä toimiston edut että etätyöskentelyn helppouden. Arvostamme myös jokaisen vapaa-aikaa, joten voit nauttia illoista ja viikonlopuista rauhassa.

Rento työkulttuuri
Meillä on avoin ja rento työkulttuuri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Välitämme aidosti toisistamme ja tarvittaessa voit aina kääntyä kollegoidesi puoleen. Saimme juuri myös Great Place to Work -sertifioinnin 95% työtyytyväisyydellä.

Kasvava yritys urakehitysmahdollisuuksilla
Yrityksemme kasvaa vauhdilla, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja kasvaa ammattilaisena. Meillä jokaisen mielipiteellä on väliä ja otamme mielellämme vastaan uusia, innovatiivisia ideoita, jotka auttavat meitä kehittämään sekä tuotettamme että yritystämme.

Laajat henkilöstöedut
Meillä on lisäksi laajat henkilöstöedut, joihin kuuluu kattava työterveyshuolto, sairas-, matka- ja tapaturmavakuutukset, Edenred-lounasetu, Smartum liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepolkupyörät ja koti-internet.

Sopisitko joukkoomme? Katso hakuohjeet alta!

Lisätiedot ja hakeminen

Jos kiinnostuit, voit laittaa hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta 31.12.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Ville, ville.kinnunen(a)miradore.com.

Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista, voit laittaa viestiä hr(a)miradore.com.

 

Apply for System Engineer

 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, Max. file size: 30 MB, Max. files: 1.
  • Drop files here or
   Accepted file types: pdf, doc, docx, png, jpeg, jpg, Max. file size: 30 MB, Max. files: 8.
   • This field is for validation purposes and should be left unchanged.